Pazartesi, Haziran 14, 2010

Geç olsun, güç olmasın...
Sizlerle geçtiğimiz Hıdrellez'deki dileğimi paylaşıyorum.
Çözebilenlere selam olsun :)

4 yorum:

Gonca dedi ki...

Yazmayım yazmayım diyodum dayanamıycam. ÇÖzülecek hali mi kalmış Allahaşkına, istemediğin şey yok. Dileyebileceğin herşeyi dilemişsin de sen uçakla seyehata çıkıyosun kocan niye arabayla takip ediyo onu anlamadım :P, acelen var galiba :)

s dedi ki...

ahhhahahaa :D:D:D Doldurdum valla kağıdı. Kocaya yeni araba diledim, araba da şahine benzemiş ama napalım :)

Ben uçakla Amerika'ya gidiyorum iki gözüm, 4 aylığına, oradaki 2 parçalı şey Amerika kıtası :) İşte millet üniversitelerle yazışıyor, burs murs araştırıyor, bense bilimsel bir çalışma olarak Hızır'dan rica ediyorum. Sanki beni Yale'den arayıp, gel seni bekliyoruz diyecekler.

Bu arada vallahi sen de varsın, şu sağ üst taraftaki topluluk arkadaş ve akrabalar, onlara da mutluluk (gülen surat), sağlık, huzur (çiçek), aşk (kalp), başarı (yıldız) diledim :)

Sol altta evlenen de Kadem, yanlış anlaşılmasın...

Gonca dedi ki...

Vallahi de bu yazdıklarını anlamıştım, ne eksik ne fazla yüreğini okumuşum yani. Kadem hariç ama onu da sevdiği birinin evlenmesini diliyordur dedim nitekim o da doğruymuş :) Yerim senin dileklerini, hepsi de tek tek gerçekleşir inşallahhhhh

Vil dedi ki...

süppperr!! ben de bayıldım.. hepsi ama hepsi olsun bence de.. çok cici bir istek mektubu olmuş, geri çevrilme olasılığı imkansızda bir..