Cuma, Şubat 20, 2009

bilkent köprüsü iki şerittir, haliyle köprünün üzerine çıkmaya çalışan araçlar eskişehir yolunda sağda iki şerit oluşturup, oradan köprüye çıkarlar. ancak kendi akıllı zanneden bir grup insan vardır ki, orada efendi gibi sıra olmuş bekleyen arabaları sollaaar, gider köprünün ayağından ittire kaktıra aradan köprüye çıkar, böylece sırada beklemediği gibi, aynı zamanda sırada bekleyenlerin de önüne geçerek, yol boyu da sollamakla uğraşacağı 50 arabayı atlamış olur.

hayatta en sevmediğim şeylerden biri kendini akıllı zanneden insanlardır ki, trafikte bu gibi işleri yapanlar bu grubun bariz bir örneğidir. gönlümden geçen, bu kadar medeni bir insan olmaya çalışmayıp inip onları bir güzel sopalamaktır, lakin en fazla yaptığım onlara yol vermemek, verenlere kızmak, kendilerine ise bol küfür etmek suretiyle arabamın içinde kudurmaktır.

bugün bilkent köprüsünden falan gelmedim, yalnızca yanından geçtim, manzara neydi biliyor musunuz? kendini akıllı sanan bir grup insanın oluşturduğu 3. şerit, daha akıllı sananların oluşturduğu 4. şerit ve daha da akıllı sananların oluşturduğu 5. şerit!!! akıllı insan şeridi bu kadar artınca, eskişehir yolu neredeyse tümden kilitlenmiş, bilketten ileriye zar zor bir şerit akıyordu. işte ben hiç hak etmediği halde bekleyen zavallılar şerindindeydim...

Hiç yorum yok: