Salı, Şubat 09, 2010

Gonca gittiğinden beri Vildan bölümden hiç ayrılmamış anlaşılan ve meğer ben Gonca'nın yokluğunda iyice Vildan'a düşkün olmuşum. Bilmem o da ben yokken böyle hisseder mi ama, ben o yokken kimsesiz hissediyorum :(

3 yorum:

Gonca dedi ki...

Yokluğumda sevgiyi başka kollarda arar olmuşsun. Neyse yabancıya gitmedin en azından, Vildan insan sevgisi bakımından beni katlar katlar cebine koyar :))
Her nedense bana Necip Fazıldan iki mısra hatırlattı, alakasızca.

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni

s dedi ki...

Ne güzel mısralarmış. Amma ve lakin ben, sen gitmeden seni bulmayı başarmıştım. Geç olmuştu, güç olmuştu ama olmuştu :) Bir de kim kimin yerini doldurmuş ki şu hayatta... Yerin dolmaz anacım :)

Vil dedi ki...

ya çok ama çok duygulandırdınız beni :( Gonca, senin şen kahkahaların, zeki esprilerin, her daim sıcacık gülüşün hele ki Selay'la biraraya geldiğinizde, adeta stand up izlediğimi zannettiğim muhteşem haliniz sade ve sadece ikinize özgüdür.. Selay pek bir durgunlaştı bakma.. Yokluğunu çok hissediyor ama, hayat işte yolluyor herkesi bir yerlere.. :(
Selay'cım sen yokken de ben çok kötü hissettim, üç gün geçmek bilmedi.. hatta bu hafta da olmayacağını düşündüğümden izin alıp tokat'a gittim, ama sen izin kullanmamışsın anladığım kadarıyla... uzun bir süre, en azından bir dönem boyu bölümdeyim, yanındayım söz :) bu arada tüm aksilikler için de çok geçmiş olsun canımcım..
yeterince uzattım, yorumdan çok mektup gidbi oldu, büyüklere selamlar, küçüklere sevgiler, sabah görüşürüz :)