Cumartesi, Ocak 04, 2014

Yeni Yıl - 4

2013'ü de iki arada bir derede bitirdik yahu. Ne ara gelip, ne ara, nereye gidiyorlar anlayamıyorum şu yıllar. Bu yıl da Dalsu-Can-Hakan-Başak-Onur ekibiyle 4. geleneksel yeni yıl aktivitemizi gerçekleştirdik. Bunun detaylarını bir başka yazıda vereyim, bu yazıda şöyle geçmişe bir yolculuk yapalım, daha not düşmediysek, not alalım:
2011'e Bolu Petro Club'da Nilay-Dalsu-Can-Hakan-Onur-Gökçe-Necati-Kuthan-Öykü-Görkem gibi oldukça kalabalık bir ekiple girdik. Ertesi gün güzel bir kahvaltı, kar yürüyüşü...
2012'ye girerken Kızılcahamam'da Emre'nin bir arkadaşının yerinde kalmıştık. Nilay-Dalsu-Hakan-Başak-Emre-Gizem-Kuthan-Can-Onur ve arkadaşları ile akordeon çalan süper şirin bir amcanın müziği eşliğinde girmiştik yeni yıla. Gerçi Onur-Can ve arkadaşları 12'yi odalarında karşılamışlardı :)
2013'e Ankara'da Onur'un evinde Nilay-Gürkan-Dalsu-Can-vd. Vodka University'nin devamı niteliğinde bir partiyle merhaba dediler. Bense Amerika'daki 4 ayımın sanırım en sıkıcı gecesini yaşayarak girdim 2013'e. Hmm memleket benim girişteki sıkıntılarımdan mı battı acaba.
Bu yıla ise Dalsu-Can-Hakan-Başak-Onur ile Eskişehir'de girdik, maalesef Kuthan son anda gelemedi.

Hiç yorum yok: